Over Carien, wie ze is, wat ze doet en waarom

Mijn naam is Carien Moeijes, ik ben geboren op 2 april 1973. Ik woon samen met mijn vriend Michel in Houten, we hebben geen kinderen, maar  ik ben wel suikertante van mijn nichtje en neefjes. Ik houd van lezen, films, muziek, uit eten gaan en op vakantie ontdek ik graag nieuwe steden.

 

Waarom Eindelijk Geregeld?

Het eerste idee voor Eindelijk Geregeld ontstond In 2008. Ik wilde met alle kennis die ik inmiddels had verzameld op financieel gebied iets anders gaan doen dan bij een bank werken. Ik wilde met mijn kennis iets kunnen doen voor mensen in een lastige periode in hun leven. Dat idee bleef steeds terugkomen en nu heb ik de knoop doorgehakt en ga ik mijn plannen realiseren. Het persoonlijk contact met mijn klanten en echt iets voor hen kunnen betekenen geeft mij elke dag weer energie.

 

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben in 1993 na het afronden van mijn opleiding in het bankwezen gaan werken. Secretaresse, beleggingsadviseur, hypotheekadviseur, productmanager en functioneel beheerder, ik heb veel functies en afdelingen gezien en daar altijd veel plezier in gehad. Voor mijn hele cv, kunt u het beste even op  Linkedin kijken. Regelen, organiseren, dingen voor elkaar krijgen, uitzoeken, oplossingen vinden, ik doe het graag en graag goed. Een tevreden klant is voor mij het belangrijkste.

 

Wat doe ik verder nog?

Elke maandagavond ben ik juf bij Meisjesclub Austerlitz, een uurtje per week knutselen en spelletjes doen met 20 enthousiaste meisjes en één keer per jaar met ze op kamp. 

 

Ik ben gastdocent bij de Stichting LEF. Deze stichting geeft gastlessen op het MBO om jongeren te leren nadenken over hun geldgedrag, zodat schulden in de toekomst voorkomen kunnen worden. Een dankbare taak, waarmee ik hoop een beetje bij te dragen aan het financieel bewustzijn van deze groep mensen.