Wat kan ik voor u doen?

Testament?

Hoe is uw nalatenschap geregeld? Weet u wat er geregeld is als u of uw partner komt te overlijden? Een passend testament voorkomt dat u nabestaanden voor vervelende (financiële) verrassingen komen te staan.

Levenstestament?

U heeft erover gelezen en wilt graag een levenstestament, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Lees dan eerst verder bij Levenstestament, of maak hieronder direct een afspraak.

Afhandeling van een nalatenschap?

Heeft u hulp nodig bij het afhandelen van een nalatenschap op het gebied van administratie, financiën en belasting? Kijk dan bij Administratieve hulp na Overlijden, of maak hieronder direct een afspraak.

Hoe hoog wordt het inkomen van uw partner als u er niet meer bent?

Blijft het inkomen van uw partner hoog genoeg om van rond te komen als u er niet meer bent? Wilt u weten wat uw overlijden betekent voor zijn of haar financiële toekomst? Kijk dan bij de Quickscan of maak hieronder direct een afspraak.

Uw eigen nalatenschap op orde?

Wilt u in kaart brengen wat u allemaal heeft, zodat uw nabestaanden daar na uw overlijden geen zorgen van hebben? Maak dan een Persoonlijk nabestaanden plan. Lees eerst verder op deze pagina, of maak hieronder direct een afspraak.