Quickscan Inkomen na Overlijden

Stel dat je partner morgen overlijdt?

 

Weet jij hoe hoog (of laag.....) jouw inkomen dan is?

 

De Quickscan geeft je hier een kort en duidelijk overzicht in.


Hoe werkt dat?

Stap 1:

Je stuurt mij een aantal gegevens op over je huidige inkomenssituatie, aantal kinderen, uitdraai van je pensioenoverzicht, en gegevens over je huur- koopwoning.

 

Stap 2:

Ik maak daarmee de Quickscan voor je en mail die naar je terug. 

 

Stap 3:

Als je een toelichting wilt of nog vragen hebt, kun je daarna nog een half uur met me bellen of skypen.

 


Quickscan laten maken?

Hieronder kun je de quickscan bestellen. Na bestelling en betaling krijg je van mij een email waarin staat wat ik precies van je nodig heb om de quickscan te kunnen maken. Na ontvangst van jouw gegevens, stuur ik je binnen 3 werkdagen de scan op. Daarna kunnen we dan nog bellen of Skypen als je nog vragen hebt.

Quickscan Inkomen na Overlijden

€ 119,00


Wat doet de quickscan wel:

Een snelle analyse op basis van inkomen en woonlasten, gecombineerd met de wettelijke toeslagen die er kunnen zijn. Omdat voor de meeste mensen de woonlasten een groot deel van hun uitgaven zijn en hier ook vaak iets in verandert na een overlijden, heb je hiermee een snel overzicht in wat er gaat gebeuren met je inkomen na het overlijden van je partner.

Wat doet de quickscan niet:

Van A tot Z alle veranderingen doorrekenen. Aanpassingen in de andere uitgaven (auto, kleding, boodschappen, hobby's etc.). Deze zul je zelf moeten inschatten.

De Quickscan geeft ook geen advies over of je wel of niet een aanvullende verzekering zou moeten afsluiten. die keuze kun je heel goed zelf maken als je weet wat er met je inkomen gaat gebeuren. Wat voor de ene persoon voldoende inkomen is, kan voor een ander veel te weinig zijn.