Partners

 Ik zoek graag de samenwerking op met bedrijven die ook voor mijn klanten interessant kunnen zijn en een meerwaarde kunnen bieden. Samen staan we sterker en kunnen wij onze kennis delen.

 

De bedrijven hieronder zijn partners waar ik graag mee samenwerk. Wilt u ook samen sterker worden, neem dan contact met mij op.Uitvaartbegeleider

Als iemand overlijdt is de steun van een goede uitvaartbegeleider belangrijk. Nabestaanden hebben vaak weinig of geen ervaring met wat er op hen af komt en kennen de mogelijkheden niet.

Onze professie is: aanvoelen waar u naar op zoek bent en deze wensen samen met u realiseren. 

Wij kunnen u informeren over milieuvriendelijke kisten, over lijkwades, natuurbegraven etc.

Nabestaanden geven zelf vorm aan een uitvaart. De uitvaart moet niet iets zijn dat je "overkomt”. De uitvaart samen tot in detail voorbereiden doet mensen goed, daar nemen we de tijd voor.

Alting Uitvaarten begeleidt al meer dan 10 jaar uitvaarten en krijgt in evaluaties van klanten een gemiddelde 9,8.
Afscheidsfotografie

Wanneer een dierbare komt te overlijden raken de directe nabestaanden in een soort achtbaan. 

Er is zoveel te regelen, te beslissen, dat er nauwelijks plaats is voor het verdriet. De dag van afscheid gaat vaak in een roes voorbij. 

Wie waren er eigenlijk allemaal? Hoe hebben anderen deze dag ervaren? Hoe zagen de bloemen er ook weer uit? 

Een mooie fotoreportage helpt de liefdevolle herinnering aan deze belangrijke dag en aan uw dierbare vast te houden.

Ellen Teunissen, het gezicht achter “Een Liefdevolle Herinnering”, verzorgt graag, geheel in overeenstemming met uw wensen, een mooie fotoreportage voor u.
Uitvaartbegeleider

Uitvaartzorg Eefje zorgt voor een persoonlijke en unieke uitvaart.  Eefje begeleidt uw begrafenis of crematie met alle zorg en liefde, ongeacht budget, cultuur of geloof. Samen met u maakt Eefje van het afscheid van uw naaste een mooie, liefdevolle en persoonlijke afsluiting van het geleefde leven.

 
Uitvaartbegeleider

Melange is er voor iedereen; vroeg geborenen, baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen. 

Melange maakt een uitvaart persoonlijk door treffend uitdrukking te geven aan diverse gevoelens, overpeinzingen en herinneringen in woord en beeld, maar ook via muziek, rituelen of andere speciale uitingen van respect en liefde voor de overledene.

Samen met u zoekt Melange Uitvaartbegeleiding naar het mooie, unieke en bijzondere in het leven van de overledene zodat betekenis en blijvende herinneringen voortleven bij u en andere nabestaanden. 

Ook in situaties waarbij extra zorg zo welkom is, bijvoorbeeld in geval van dementie, autisme en persoonlijke beperkingen biedt Melange begeleiding. Uw eigen inzicht en inbreng is voor Melange daarbij erg belangrijk en waardevol.

Melange werkt samen met een professionele fotograaf die een uitvaart op passende wijze kan vastleggen.
Uitvaartbegeleider

Over het afscheid denken we liever niet na. Maar als die dag er ineens is, moet u als nabestaanden heel veel keuzes maken. U wilt een waardig afscheid, met respect voor de overledene. Het is dan fijn als de overledene in een wilsbeschikking heeft aangegeven welke wensen hij of zij zelf heeft voor het afscheid. Funeral Quest biedt de mogelijkheid om online een wilsbeschikking in te vullen.

 

De uitvaart is de eerste stap in de rouwverwerking. Het is belangrijk dat het goed is. Dat het past bij de nabestaanden. Ik ben dan ook allereerst een luisterend oor, haal naar boven wat nog niet helder is en vertaal wensen naar een afscheid waar iedereen met een goed gevoel op kan te-rugkijken. Zo wilde u zijn of haar leven eren.

Funeral Quest: de uitvaart die bij u past
Hypotheekadviseur

Hypotheek Consultancy Nederland is een onafhankelijk hypotheekbemiddelaar. Wij adviseren en bemiddelen voor particulieren en zzp’ers/ondernemers bij het verkrijgen van een lening voor uw nieuwe woning of bij het oversluiten van uw bestaande lening. Daarnaast kan HCN u ook helpen bij rentemiddeling. 
Zorg voor ouderen

Saar aan Huis is een particuliere organisatie die passende hulp biedt aan ouderen die ondersteuning kunnen gebruiken, thuis of in een woon-zorgcentrum. Saar aan Huis heeft vestigingen in heel Nederland. 

Onze Saars kunt u inschakelen om uw leven te veraangenamen. Zij houden u bijvoorbeeld gezelschap, doen boodschappen met u, koken, begeleiden uw doktersbezoek, en gaan graag samen met u naar buiten voor een wandeling. U ziet altijd het vertrouwde gezicht van dezelfde Saar, die goed bij u past. 
Zorg voor ouderen

ComfortAdvies helpt u comfortabel en veilig thuis blijven wonen. Dit doen wij sinds 2005 met een sterke focus op producten welke zijn voorzien van een stekker. Ooit zijn we gestart als webshop in eenvoudige vaste en mobiele telefoons en dit is steeds verder uitgebreid.

Naast telefonie zijn wij ook gespecialiseerd in zeer eenvoudig te bedienen computers en tablets en hebben wij ons ook gespecialiseerd in woningaanpassingen, van het plaatsen van een drempelhulp of muurbeugel tot het verbouwen van een complete badkamer. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van uw eigen woonomgeving.

 

Graag helpen wij ook u comfortabel en veilig “thuis” blijven wonen.
Uitvaartbegeleiding

Persoonlijk, Respectvol en Samen

Uitvaartbegeleiding Van Rijnsoever kenmerkt zich door persoonlijke aandacht: samen met u geven we vorm aan de uitvaart, helemaal naar uw wensen. De visie van Uitvaartbegeleiding Van Rijnsoever is:  “Een uitvaart op maat, omdat iedereen anders is”. Ieder mens is uniek en heeft recht op een uitvaart die bij hem of haar past. Ook voor u als nabestaande is het belangrijk dat u op een goede en eigen manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.
Woningontruiming

Wilt u uzelf of uw nabestaanden ontlasten?

Schakel dan BoedelZ in!

Wij verzorgen uw woningontruiming van A tot Z. Dit scheelt u of uw nabestaanden veel tijd en hierdoor ook geld. Desgewenst kan BoedelZ de totale ontruiming doen, vanaf het allereerste contact moment tot en met het inleveren van de sleutels bij de woningbouw, makelaar of nabestaanden.

U of uw nabestaanden hoeven hierdoor geen kostbare tijd te verliezen met de woningontruiming. Zo kunt u of uw nabestaanden zich volledig richten op de, voor hen, belangrijkere zaken. BoedelZ = Ontzorgen